Over Sham
Sham Ramessar | Specialist in Strategieën, Creatieve Concepten & Communicatie Oplossingen - Online, Digital, Offline
© SHAM RAMESSAR

XPRNC
+ 5000 PROJECTEN
+ 18 JAAR ERVARING
+ 12 AWARDS
+ 100 TOPMERKEN
SKILLS
STRATEGIE & COMMUNICATIE
CREATIEVE CONCEPTEN
BRANDING & IDENTITY
MARKETING & CAMPAGNES
CREATIVE DIRECTION
ETHIEK
WORK HARD + PLAY HARD
BIG PICTURE & DETAILS
TEAMPLAYER
+

WAT IK BELOOF, DAT LEVER IK.

Al meer dan 18 jaar help ik (top)merken, organisaties, reclamebureaus en overheden om hun strategische en communicatie doelstellingen te behalen in complexe communicatie projecten met intelligente en duurzame oplossingen.

Van crossmediale concepten, digitale oplossingen tot campagnes, platformen, roadmaps, customer journeys, reputatie concepten en merkontwikkeling, van pitch tot concepten voor new business; ik heb het in de vingers.

MIJN AANPAK

Mijn aanpak is eenvoudig. Ik heb aandacht voor briljante ideeën, krachtige communicatie, intelligent visuele concepten en websites. Kwaliteitscampagnes daar waar emotie & ratio versmelten, mooie merken waar de merkverhalen vervlochten zijn in het dagelijkse leven van de consument, Dutch Design en vooral voor mensen die genieten van al dit moois.


Het maakt niet uit of het om online reputatie management gaat, online communicatie of dat het een complexe campagne betreft. Mijn professionele doel is om communicatie te maken die raakt, daar waar het raak moet zijn. Intelligent, tastbaar, vol vuur, aantrekkelijk, leuk, eerlijk en effectief. Dat telt voor mij’

AWARDS

Awards en Merken. Specialist in Strategie, Concept & Communicatie

OPDRACHTGEVERS & MERKEN

Awards en Merken. Specialist in Strategie, Concept & Communicatie

DIRECT CONTACT? BEL MIJ OP 0618818081